Dames hardloopgroep

 

De dames hardloopgroep bestaat uit fanatieke en recreatieve hardlopers. 
Het niveau van de deelnemers loopt uiteen van startende lopers tot ervaren recreanten die trainen voor een wedstrijd, halve of zelfs hele marathon. Om optimaal van de trainingen te kunnen profiteren is een redelijke basisconditie aan te raden.

De trainingen worden door de ervaren en enthousiaste hardlooptrainer wekelijks vastgesteld. De training is zodanig opgebouwd dat al de deelnemers ongeacht hun niveau het maximale uit zichzelf en de training kunnen halen. De training bestaat uit een combinatie van technische looptraining, duurloop en interval training.

Proefles


“ Etric is gezellig! ”

Praktisch

Hardlopen bij Etric kan elke zaterdagochtend en dinsdagavond. De trainingen vinden plaats in de Edese bossen en op de heide. De dames en heren lopen gezamenlijk onder begeleiding van een ervaren train(st)er. De zaterdagochtend loopgroep start vanaf de parkeerplaats van Restaurant Stam. De dinsdagavondgroep start vanaf het huisadres van één van de lopers. In de wintermaanden traint de dinsdagavondgroep binnen de bebouwde kom.

Contributie, locatie & trainingstijden
€ 7,00 per maand

 

Zaterdag 08:45 - 10:00 vanaf de parkeerplaats van Restaurant Stam

Dinsdag 19:15 - 20:30 vanaf het huisadres van één van de lopers. 

Aanmelden

Over Etric

Etric is een recreatieve omnisportvereniging in Ede. Binnen de vereniging worden de sporten hardlopen en volleybal aangeboden. Leden omschrijven de club als vriendschappelijk, huiselijk en gezellig. Wat zeker niet wil zeggen dat er geen competitie of prestatiedrang onder de leden is. Juist het samen sporten op ieder zijn eigen niveau kenmerkt Etric. 

De leden bij Etric zijn zeer divers. Dit uit zich in de sportieve achtergrond, uiteenlopende beroepen en diversiteit in leeftijd. Wat ieder lid gemeen heeft is het plezier in sportief bezig zijn bij Etric.

Meer over Etric


 

 

HARDLOPEN DAMES

 

Contact

 

 

 0318624526

 

Handige links

Over Etric
Admin
Contact