Volleybal dames

Etric dames volleybal is een leuke club dames die elke donderdagavond traint in de Enkahal aan de Sterkerij 16 in Ede. De training duurt 1 3/4 uur en wordt geleid door  een ervaren en enthousiaste trainer. 

Op de training wordt fanatiek getraind en uiteraard een partijtje gespeeld waarbij plezier in het spel voorop staat. Daarnaast spelen een aantal ook mee in de BDU competitie op woensdagavond in de maanden februari - mei. 

De groep bestaat uit maximaal 17 leden, daarna is er een ledenstop. (Wedstrijd)ervaring met volleybal is een vereiste om zo tot een leuk potje volleybal te komen. 

Mocht je interesse hebben om bij ons te komen volleyballen, dan ben je van harte welkom om met ons mee te trainen en te kijken of het team wat voor je is! 


 

Proefles


“ Het is meer dan sporten alleen, er is betrokkenheid onderling. ”

Praktisch

Volleyballen bij Etric kan elke donderdagavond. De training bestaat uit specifieke volleybalgerichte oefeningen gevolgd door partijtjes. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer. 
 

Contributie, locatie & trainingstijden
€ 11,00 per maand

Locatie: Enkahal, Sterkerij 16, Ede

Donderdag 20:00 - 21:45

Aanmelden

Over Etric

Etric is een recreatieve omnisportvereniging in Ede. Binnen de vereniging worden de sporten hardlopen en volleybal aangeboden. Leden omschrijven de club als vriendschappelijk, huiselijk en gezellig. Wat zeker niet wil zeggen dat er geen competitie of prestatiedrang onder de leden is. Juist het samen sporten op ieder zijn eigen niveau kenmerkt Etric. 

De leden bij Etric zijn zeer divers. Dit uit zich in de sportieve achtergrond, uiteenlopende beroepen en diversiteit in leeftijd. Wat ieder lid gemeen heeft is het plezier in sportief bezig zijn bij Etric.

Meer over Etric


 

 

 

VOLLEYBAL DAMES

 

Contact

 

 

 0318624526

 

Handige links

Over Etric
Admin
Contact