Dames hardloopgroep

De dames hardloopgroep van Etric is al vele jaren actief in het Edese bos en op de Ederheide. Iedere zaterdagochtend en dinsdagavond houdt deze groep, sinds enkele jaren samen met de heren hardloopgroep, een bosloop in dit gebied.

Het niveau van deze gemengde hardloopgroep loopt uiteen van startende recreanten tot ervaren lopers, waarvan sommigen ook regelmatig deelnemen aan een wedstrijdloop.
De boslopen worden wekelijks verzorgd door een ervaren en enthousiaste hardlooptrain(st)er en zijn zodanig opgebouwd dat alle lopers, ongeacht hun niveau, het maximale uit zichzelf en de bosloop kunnen halen. De boslopen bestaan, na de gebruikelijke warming-up, meestal uit een combinatie van looptraining, intervaltraining en duurloop. Om optimaal van de boslopen te kunnen profiteren is een redelijke basisconditie aan te raden.

Naast de sportieve prestaties kenmerkt de gemengde hardloopgroep van Etric zich vooral door een hoge mate van gezelligheid en onderlinge saamhorigheid.

 

Proefles


“ Een perfecte combinatie van gezelligheid, humor, inzet en fanatiek volleyballen!”

Praktisch

Hardlopen bij Etric kan elke zaterdagochtend en dinsdagavond. De trainingen vinden plaats in de Edese bossen en op de heide. De dames en heren lopen gezamenlijk onder begeleiding van een ervaren train(st)er. De zaterdagochtend loopgroep start vanaf de parkeerplaats van Restaurant Stam. De dinsdagavondgroep start vanaf het huisadres van één van de lopers. In de wintermaanden traint de dinsdagavondgroep binnen de bebouwde kom.

Contributie, locatie & trainingstijden
€ 7,00 per maand

 

Zaterdag 08:45 - 10:00 vanaf de parkeerplaats van Restaurant Stam

Dinsdag 19:15 - 20:30 vanaf het huisadres van één van de lopers. 

Aanmelden

Over Etric

Etric is een recreatieve omnisportvereniging in Ede. Binnen de vereniging worden de sporten hardlopen en volleybal aangeboden. Leden omschrijven de club als vriendschappelijk, huiselijk en gezellig. Wat zeker niet wil zeggen dat er geen competitie of prestatiedrang onder de leden is. Juist het samen sporten op ieder zijn eigen niveau kenmerkt Etric. 

De leden bij Etric zijn zeer divers. Dit uit zich in de sportieve achtergrond, uiteenlopende beroepen en diversiteit in leeftijd. Wat ieder lid gemeen heeft is het plezier in sportief bezig zijn bij Etric.

Meer over Etric


 

 

HARDLOPEN DAMES

 

Contact

 

 

 0318624526

 

Handige links

Over Etric
Admin
Contact