Heren hardloopgroep

 

De heren hardloopgroep bestaat uit fanatieke en recreatieve hardlopers.
Het niveau van de deelnemers loopt uiteen van startende lopers tot ervaren recreanten die trainen voor een wedstrijd, halve of zelfs hele marathon. Om optimaal van de trainingen te kunnen profiteren is een redelijke basisconditie aan te raden.

De trainingen worden door de ervaren en enthousiaste hardlooptrainer wekelijks vastgesteld. De training is zodanig opgebouwd dat al de deelnemers ongeacht hun niveau het maximale uit zichzelf en de training kunnen halen. De training bestaat uit een combinatie van technische looptraining, duurloop en interval training. 

 

Proefles


 

"Etric is geweldig!"

Praktisch

Hardlopen bij Etric kan elke zaterdagochtend en dinsdagavond. De trainingen vinden plaats in de Edese bossen en op de heide. De dames en heren lopen gezamenlijk onder begeleiding van een ervaren train(st)er. De zaterdagloopgroep start vanaf Parkhotel de Bosrand, Bosrand 28, 6718 ZN Ede. De dinsdagavondgroep start vanaf het huisadres van één van de lopers. In de wintermaanden traint de dinsdagavondgroep binnen de bebouwde kom.

Contributie, locatie & trainingstijden
€ 7,00 per maand

Locatie: Parkhotel de Bosrand, Bosrand 28 6718 ZN Ede

Zaterdag 08:45 - 10:00

Dinsdag 19:15 - 20:30

Aanmelden

 

Over Etric

Etric is een recreatieve omnisportvereniging in Ede. Binnen de vereniging worden de sporten hardlopen en volleybal aangeboden. Leden omschrijven de club als vriendschappelijk, huiselijk en gezellig. Wat zeker niet wil zeggen dat er geen competitie of prestatiedrang onder de leden is. Juist het samen sporten op ieder zijn eigen niveau kenmerkt Etric. 

De leden bij Etric zijn zeer divers. Dit uit zich in de sportieve achtergrond, uiteenlopende beroepen en diversiteit in leeftijd. Wat ieder lid gemeen heeft is het plezier in sportief bezig zijn bij Etric.

Meer over Etric


 

 

HARDLOPEN HEREN

 

Contact

 

 

 0318-624133

 

Handige links

Over Etric
Admin
Contact